Hrm diensten

Solide basis

Hrm beleidsontwikkeling, instrumentontwikkeling, team-ontwikkeling, coaching en re-integratie

De HRM diensten richten zich op HRM beleidsontwikkeling, instrumentontwikkeling, team-ontwikkeling, coaching en re-integratie. Voor de mensgerichte ontwikkelingsvraagstukken maakt ParView gebruik van geavanceerde onderzoeksinstrumenten die deels vanuit eigen wetenschappelijke analyses ontwikkeld zijn. Dit levert een solide basis voor u als leidinggevende manager of bestuurder van een organisatie om tot verdere stappen te komen.

Mogelijke producten die verband houden met de HRM diensten zijn:

  • Teamanalyse
  • Coaching

Enkele voorbeelden uit de praktijk:

Teamanalyse

Wanneer er dieper liggende problemen bestaan binnen een team of afdeling is het mogelijk om een uitgebreide teamanalyse uit te laten voeren. U krijgt inzicht in de sterke en verbeterpunten van het functioneren van het team. Na de analyse kunnen we u gericht adviseren over het verbeteren van teamprestaties. Onderstaand octogram illustreert de inhoud van de teamanalyse. Menig organisaties hebben mogen profiteren van de teamanalyse.

Voor meer informatie over dit product kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag persoonlijk te woord of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Coaching op maat: voor de manager in de dagelijkse praktijk door een ervaren manager

Effectieve coaching binnen 24 uur

Face-to-face, telefonische of online coaching door een van onze coaches helpt managers en leidinggevenden snel zorgvuldige afwegingen te maken in de keuzes waarvoor zij zich gesteld zien. Onze coaches hebben ruime managementervaring, herkennen uw vraagstuk en zijn in staat de kern te raken. Onze coaches maken het mogelijk om snel met een onafhankelijke deskundige van gedachten te wisselen. Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur – telefonisch of online. Wij kennen uw wereld en zijn daarom ook buiten kantooruren beschikbaar.

Coaching voor en door managers

De coaches hebben ervaring als manager en spreken daarom uw taal en begeleiden u op maat. U wisselt met hen van gedachten over situaties en vraagstukken. Zo scherpt (en toetst) u uw mening en uw vaardigheden.

Waarom coaching?

Wij kennen de dagelijkse praktijk waarin zorgvuldigheid en volle agenda’s om voorrang strijden. De combinatie van face-to-face, telefonisch en online coaching biedt de oplossing. De methode levert zeer goede resultaten op in korte tijd. U deelt uw vragen, overwegingen en opvattingen met één van onze managementcoaches en komt snel – en zonder reistijd – tot een gefundeerde mening of aanpak.

Voor iedere manager

‘Manager’ is een breed begrip: beginnende managers, ervaren managers, managers van grote en kleine bedrijven. Ieder van hen heeft specifieke vragen en leerdoelen. Wij bieden complete en klantgerichte ondersteuning voor de volledige doelgroep. Hoe voer je een functionerings- of slechtnieuwsgesprek? Hoe maak je een businessplan? Hoe ga je om met de druk ‘van boven’ of met weerstand vanaf de werkvloer? Maar ook bij minder specifieke vragen zijn wij inzetbaar, als sparringpartner met wie u kunt filosoferen over ingrijpende veranderingen binnen uw organisatie.